maandag 11 januari 2016

In zeer goed gezelschap

De oplettende lezers van ligfiets.net hebben 'm daar al eens voorbij zien komen: de infographic '30 Iconic Velomobile Designs From The Past 85 Years'. En als je 'm nog niet kende moet je alsnog gaan kijken. Leuk hoor!

Van de hand van dezelfde auteur is er nu een infographic 'Around The World by Bike' verschenen. Niet minder dan 121 fietsreizigers in één afbeelding verzameld die recent of in het verleden een hele lange of bijzondere fietsreis maakten. En, echt waar, er staan ook ligfietsers bij. Niet veel maar toch. Scroll naar beneden en je komt ze vanzelf tegen.

Nu is zo'n lijst van 121 individuen, duo's en groepjes volstrekt willekeurig. De werkelijke lijst van wereldfietsers is veel en veel langer. Maar, en nu steekt een vleugje ijdelheid de kop op, wat in dit geval zo bijzonder aardig is ;-), is dat ondergetekende (in zeer goed gezelschap) een plekje op deze Wall of Fame heeft gekregen. Nee, ik zeg niet waar, als je maar ver genoeg naar beneden gaat ('t staat alfabetisch op voornaam) kom je ons vanzelf tegen.


Bikepacking experts

Bron:121 Bikepacking experts share their routes around the world

4 opmerkingen: