dinsdag 6 januari 2015

Voor mijn geschiedenisboekje: 2014

Mooi Geel Is Niet Lelijk is er niet alleen tot vermaak van jullie, eerwaarde lezers. Het is ook een beetje mijn fiets (lees velomobiel) dagboekje. Waar ik graag nog eens in terugblader om te kijken en te lezen hoe mooi geel het ook al weer was.

Een jaaroverzicht met de gemaakte afstanden hoort er dan gewoon bij....  Dus, excuses, het is vooral voor mezelf bedoeld maar wees welkom en lees en kijk gerust mee.

Een kleine 11.000 kilometers waarvan 9355 met Strada 94
foto's vanaf linksboven met de klok mee: woon-werkroute Apeldoorns Kanaal - naar Dronten - CycleVision - de OBT 2014 - RIJS 2014 - Qinghai China - Kutna Hora in Tsjechië - naar de Nederlandse Noordkaap - een rondje Achterhoek met LOL
Woonwerkverkeer was in 2013 al goed voor ruim 7000 km. Daar is in 2014 niet zoveel aan veranderd. De extra 'specials' zoals VaVe14, RIJS14, de tocht naar de CV en last but not least de OBT 2014 waren vorig jaar goed voor bijna 1000 km.

Voeg daarbij nog al die LOLlige toertochtjes op zondag én de onderhoudsritjes naar vm.nl en je bereikt een mooie 9355 km.  Voor mijn eigen volledigheid heb ik dan ook maar eens de vakantiekilometers in Tsjechië, China en Nederland (op de Snel Explorer) toegevoegd.

'T was een mooi fietsjaar!
5 opmerkingen:

 1. Mooi aantal kilometers Paul, en bedankt voor het mogen meegenieten van je dagboek!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was zelf ook een beetje verbaast over die 11.000. Ach en dat dagboek doe ik natuurlijk ook voor jullie allemaal want reacties krijgen op die dagboekstukjes maakt het allemaal veel leuker om bij te houden :-).

   groet,
   Paul

   Verwijderen
 2. Je moet van 2013 nog even 2014 maken: dit gaat over vorig jaar toch? Het is nu 2015 ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de 3e alinea nu iets aangepast. Het is al snel verwarrend al die jaartallen als je nog maar net in het nieuwe jaar 2015 zit ;-)

   Verwijderen
 3. 'n Buitengewoon leuk vormgegeven en zeer overzichtelijk jaaroverzicht! Mijn complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen