vrijdag 20 november 2015

Niks stagnatie, stelletje apen!

Geweldig artikel in het najaarsnummer van de Vogelvrije Fietser. Mooie foto op de cover en het nodige te lezen en te zien binnenin. Helemaal halleluja! En aangezien ik een gelovige in de Fietsersbondkerk ben kreeg ik 'm vanzelf in de brievenbus. Belangrijkste les van het hele verhaal: wij zijn eigenwijs! Tja, dat was mij nog nooit opgevallen ;-).

Zoals ik zei, mooie foto's van gepimpte velo's. De Fietsersbond en ik zijn voortaan vrienden voor het leven ;-). Toch een puntje van kritiek, als vrienden onder elkaar moet dat kunnen. Sla pagina 12 nog even open en zie deze illustratie bovenaan:

Wij van Mooi Geel vinden dit dus niet goed en goed fout! Niks stagnatie, stelletje apen!

En omdat ze het dus zelf weer eens niet snappen bij mijn vrienden van de Fietsersbond heb ik een en ander subtiel gecorrigeerd. Mag in het volgende nummer van de Vogelvrije Velonaut (hint!) als rectificatie (eis!) worden opgenomen.

Zo is het beter! Ik zie wel een neergaande lijn...

En graag gedaan weer....

5 opmerkingen:

 1. 't Zoveelste voorbeeld van een verkeerd idee van de evolutie...
  Geeft niks, dat geeft genoeg stof tot discussies.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach laten we het er maar op houden dat er een statistische correlatie bestaat tussen de grootte van de mens en de laagte van de fiets. De correlatie tussen IQ en laagte van de fiets is nog wat sterker.
  In verband daarmee zou de hoge bi niet misstaan in het plaatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De afbeelding van het silhouet van de ligfietser zou ik nu ook niet "van de sportieve" willen noemen natuurlijk! Met de Optima Cheetah kom ik net zo makkelijk onder een slagboom door als met de Limit.

  BeantwoordenVerwijderen