maandag 27 februari 2017

Misschien wel de mooiste fiets....

Als je in een willekeurig gezelschap van velomobielrijders vraagt wat ze de allermooiste velomobiel vinden, dan krijg je evenveel antwoorden als er fietsers zijn. Het zijn en blijven tenslotte ligfietsers, en die zijn het nu eenmaal niet snel eens als het over (hun) fietsen gaat.

De klassieke lijnen van de Quest, de stoere derrière van de Strada, de Formule 1-look van de DF,  de eigenzinnige voorkant van de QuattroVelo, allemaal hebben ze zo hun fans. Een fiets die in het rijtje van mooiste fietsen beslist ook genoemd gaat worden is de Orca. Het stijlvolle zwart van de onverwoestbare onderkant, de typerende koplampen, het welhaast verplichte Flevodakje. Allemaal dragen ze bij tot een fiets die je al van verre herkent. En als ik eerlijk ben moet ik zeggen dat ik het ook een mooie fiets vind.

Behalve dat de Orca een mooie fiets is, is het misschien ook wel de ideale stadsvelomobiel? Nog een stel ruitenwissers erop en echt iedereen (nee echt iedereen ;-) is dan tevreden.

Ëén ding ontbak nog in het aanbod van de Orca-lijn: opname in de Velomobiel Kleurenconfigurator. Want wees nou eerlijk, als een WAW, een Quest, een Strada, een Mango, een DF en een Quattrovelo in te kleuren zijn dan mag de Orca toch absoluut niet ontbreken? Zeker niet als je een verzoek daartoe krijgt van Mr Orca himself ;-).

Vanaf heden dus beschikbaar. En het mooie is: zelfs die saaie zwarte onderkant kun je nu van een kleur voorzien.


ook de Orca kan nu gratis overgespoten worden!
En nog een nagekomen mededeling:

5 opmerkingen:

 1. Je kunt nu dus ook de Orca van boven tot onder Mooi Geel maken!

  Groet

  Erwin en Tante Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En kijk, zelfs de mijne staat ertussen! Met de kleur-optie erbij benadert de Orca de perfectie, naar mijn heel objectieve mening ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "De klassieke lijnen van de Quest, de stoere derrière van de Strada, de Formule 1-look van de DF, de eigenzinnige voorkant van de QuattroVelo, allemaal hebben ze zo hun fans."

  Ben je nou echt de QuestXS vergeten :-( Daar word ik toch wel een beetje verdrietig van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen ik iets over de XS wilde schrijven schoten woorden mij tekort...

   Verwijderen
  2. Paul bedoeld natuurlijk dat hij ook heeft opgemerkt dat veel kleinere rijders van de XS in feite vrouwen zijn...maar als hij daarom bijvoorbeeld de "charmante lijnen van de XS" zou noemen hij diverse mensen op de lange tenen zou gaan staan :-)))   Verwijderen