woensdag 15 februari 2017

Slim & Snel met een velomobiel (The Movie)

De 'Making of...'  kwam bijna drie weken geleden uitgebreid op dit blog voorbij. Voor het oog van de camera fietste ik mijn vaste woonwerkroute van Apeldoorn naar Dieren. En dat allemaal om het programma Slim en Snel te ondersteunen.

Slim en Snel wil automobilisten in de regio Deventer, Zutphen, Apeldoorn uit de auto op de fiets krijgen. Al was het alleen maar om de filedruk te verminderen ;-).

Samen met collega Guido op de website van Slim en Snel Meer lezen


Het heeft even geduurd maar vanmiddag kreeg ik een berichtje dat ik als Fietser van de Maand online sta. Uiteindelijk zijn er minder dan 50 seconden video overgebleven. De aandachtsboog van de gemiddelde automobilist is blijkbaar niet langer, En dat terwijl ikzelf echt urenlang naar video's met velomobielen erin kan kijken!

Ben jij net zo'n velovideofanaat als ik? Dan is er ook nog een Youtube versie met de 'ruwe beelden'. Met meer Strada, meer mooi, en meer geel! Hieronder...

7 opmerkingen:

 1. Altijd goed om als velonaut positieve aandacht in de media te krijgen. Alleen die webshop van Slim & Snel is niet zo slim. Ze bieden een gratis wasbeurt voor je auto aan. Ik vermoed dat dit een soort testpagina is geweest aangezien de URL wijst op het feit dat je 20 euro korting op een bidon of zo kan krijgen in winnkel xyz.

  https://webshop.slimensnel.nl/product/20-korting-op-bidon-winkel-xyz/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou wel een gratis wasbeurt voor mijn velomobiel kunnen gebruiken ;-).

   Verwijderen
  2. Als jij je VM door de wasstraat (met draaiborstels) haalt, dit filmt en op YouTube plaatst wil ik wel voor de wasbeurt betalen... :-D

   Verwijderen
  3. Is jou Strada zo waterdicht dan?
   Hoop voor je dat het water niet te koud is ;-)

   Verwijderen
  4. Een gat in de markt Paul. Nu je met pensioen bent, een wasstraat voor velomobielen uitvinden ;-). Zoiets als dit, maar dan voor velomobielen https://www.youtube.com/watch?v=_1z47LFkI8M

   Verwijderen
 2. Gelukkig lach je wel aan het eind van het filmpje....tijdens het rijden lijkt het wel een erg serieuze zaak :-))

  Ligfietsers horen nu eenmaal ten alle tijde met een zelfingenomen lach te fietsen. ( tenminste dat zeggen mensen die een hekel hebben aan ligfietsers op internet )

  BeantwoordenVerwijderen