maandag 29 april 2013

Ik ben er klaar voor...

Zachtjes zong ik de woorden van onze nieuwe velomobielhymne voor me uit, terwijl ik Strada 94 nog eens goed in de was zette. Helemaal klaar voor de grote dag!

Wat een emmertje sop en een spuitbus met RAL 2007 allemaal wel niet doen voor een inmiddels gebruikte en bekraste velomobiel. Strada 94 'Orange Edition' ziet er weer uit als op die eerste fietsdag. Zeker niet in het minst door die nieuwe bestickering voor extra zichtbaarheid.

Ach één keer per jaar wil je toch eens wat anders, en ik hou wel van tradities

Met dank aan de gratis service van Velomobielspuitatelier Mooi Geel (ook voor velonauten die niets met oranje hebben ;-).


4 opmerkingen:

 1. Velomobielspuitatelier Mooi Geel levert wel topwerk af. Daar kan de spuitcabine installatie van WS/JR vast niet aan tippen ;-)))

  Lol !!


  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kunnen we voor morgen ook nog een Quest versie krijgen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met een jaarinkomen van 825.000 euro belastingvrij hoef je dat voor Willie Alexander niet gratis te doen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De koningin "verdient" €828.000 per jaar, de prins en prinses (voor de huldiging) ieder €245.000. Dan zijn er nog de kosten voor personeel en materieel: voor de koningin vijf miljoen euro per jaar en voor Willem-Alexander en Máxima twee miljoen per jaar.
  Is dat wat de monarchie ons kost? Nee, want er werken ongeveer driehonderd mensen in de hofhouding op de paleizen in Den Haag, Amsterdam, Wassenaar, Baarn en Apeldoorn bij de Dienst Koninklijk Huis. Daarnaast zijn er nog 30 mensen in dienst van de overheid bij het zogeheten Kabinet der Koningin. Zij ondersteunen de koningin ambtelijk. De totale kosten van het Koninklijk Huis in 2013 komen daarmee uit op €38.824.000.

  BeantwoordenVerwijderen