woensdag 9 april 2014

Niet uit eigen keuken

Bijna alles op dit weblog is zelfgemaakt, 'home made', het komt uit eigen keuken. Ik bedenk het allemaal zelf en schrijf er vervolgens een hopelijk interessant of vermakelijk verhaal bij.

Maar soms werpen anderen mij iets toe. Zoals bijvoorbeeld mijn Questende collega's ( Quest 324 en 139). Die schrijven geen van beiden stukjes op een weblog, alhoewel ik zeker weet dat ze genoeg meemaken om flink wat pagina's te vullen.

Als je bijvoorbeeld elke ochtend met 70+ kilometer per uur vanuit Hoenderlo Apeldoorn komt binnenzeilen is elk obstakel op het fietspad niet alleen maar hinderlijk, het kan ook gevaarlijk zijn. Vanochtend had iemand het wel erg bont gemaakt. Volgens een van de heren lag er hier een complete keuken op het fietspad. Daar zou je dus een stukje over kunnen schrijven.

En kijk daar hebben ze mij dan weer voor. Bij deze. Niet uit mijn eigen keuken dus.

Foto met dank aan Q324
De fiets die ondanks een grote opknapbeurt z'n oorspronkelijk karakter heeft behouden

8 opmerkingen:

 1. ben wel erugggggg jarloers op dat fietspad:P wil ik ook wel zo; n WW

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou Marc die rommel mag je van mij houden hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan dat fietspad wel. Mooi pad inderdaad, maar als je daar met hoge snelheden deze rommel tegen komt is het toch schrikken. Zeker als dat dan ook nog in de donkere maanden gebeurd en je volledig bent aangewezen op je eigen verlichting. Zonder meer ben je al niet goed bij je hoofd als je dit gewoon in het bos dumpt. Maar er wordt blijkbaar ook echt niet nagedacht over de gevolgen van je actie als je het zo gevaarlijk in de weg gooit voor anderen.

  RJ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoiets is toch niet te geloven ?
  Opsporen die lui en zelf de troep laten opruimen !!
  Wij hebben een tijdje geleden 150 kilo zwerfvuil verzameld met een groepje.
  Werkt trouwens ook verslavend !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Alles wat onder de wielnaaf ligt kun je overheen" ( uitspraak politie motorinstructeur bij verhoogde rijvaardigheidscursus )

  :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ^^ ik heb altijd al vraagtekens gehad hoe je met verwoeste wiel(en) daarna dan niet zou vallen, wat eigenlijk is waarom je volgens die instructeur niet zou moeten proberen plotseling uit te wijken : dan val je op een motor en heb je een grote kans te verongelukken.

   Een velomobiel met verwoeste wielen wordt zeker onbestuurbaar en crasht. Een velomobiel die met hoge snelheid sterk uitwijkt valt om en crasht. Hmmm.kies je actie....

   Gelukkig hebben we enorm sterke remmen. Als je niet al te dunne bandjes rijdt, is het stopvermogen oogbolploppend :-)))

   Verwijderen
 6. Bij een VM zou het dan moeten zijn: alles wat onder je body past kun je overheen....
  Met rechtuit er overheen heb je nog een kans dat je overeind blijft. Met een woeste uitwijkmanouevre weet je zeker dat je om gaat. Ik heb mijn gezicht gecrashed toen ik als onervaren (9000 Q-km) rijder wel uitweek inplaats van recht de paal te pakken (ja, het is weer goed gekomen maar het duurde wel even).
  Als je dan toch omgaat: heeeeeel veel liever met een VM dan met een motor of een 2-wiel fiets!

  BeantwoordenVerwijderen