dinsdag 26 augustus 2014

LOL: de misschien wel gezelligste ligfietsers van Nederland....

Het is kwart over twee: de postbode frommelt een  enveloppe door de brievenbus en iets groters: een tijdschrift. In de gang zie ik 'm al op de vloermat liggen: het nieuwste nummer van Ligfiets&. Daar kom ik de rest van de dinsdag wel weer mee door ;-)

Op pagina 11 doet de jury van de NVHPV fotowedstrijd "Gezellig ligfietsen" verslag van de bevindingen. De foto's van Ton, Micha, Wilco en ondergetekende werden toen gehonoreerd met een prijs. Daarvan deed ik al verslag na mijn bezoek aan de Cyclevisison van dit jaar.

In de laatste alinea worden echter de ligfietsers van LOL uit Zutphen nadrukkelijk en zeer verdiend in het zonnetje gezet. Alleen dankzij hen kon ik namelijk die foto maken én de omvangrijke prijs (70 x 100 cm) mee naar huis nemen. En omdat die misschien niet allemaal (?) Ligfiets& ontvangen, plaats ik hieronder een kopie van het artikel van Marjolein van Dillen.

Ennuh, beste jury, over compositie en techniek heb ik niet heel diep nagedacht hoor. Dat ging  helemaal vanzelf. Met de O van ongedwongen, net als de O in LOL.

Pagina 11 - Ligfiets& 2014-4

Pagina 11 - Ligfiets& 2014-4

De foto hangt inmiddels aan de muur in de "Mooi Geel Is Niet Lelijk" werkplaats op de eerste verdieping. Daar was nog een plekje vrij.

Mooi plekje...


3 opmerkingen:

 1. Leuk artikel, ik zal het lezen als Ligfiets& in Norge gearriveerd is.......
  Een hele eer voor de winnaar uiteraard! Nogmaals proficiat!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Adri,

   De credits zijn natuurlijk vooral voor de jongens (en incidenteel meisjes) van LOL. :-)

   groet,
   Paul

   Verwijderen
 2. je verdient het van harte !!!!

  natuurlijk zijn wij leuke LOL-lers, maar JIJ weet er altijd weer een prachtig verhaal van te maken, met fantastische foto's en video's.

  BeantwoordenVerwijderen