maandag 23 mei 2016

De nieuwe kleren van de ligfietser

Genoeg kleur?
Er was eens een ligfietser die nogal gefascineerd werd door de kleur geel. Ik noem geen namen maar in het ligfiets- cq. velomobielwereldje is ie wel bekend. Met naam en toenaam. Uit welingelichte bron heeft de redactie van dit blog nu vernomen dat dat geel vooral aan de buitenkant zit. Voor de buitenwereld is alles mooi geel, maar van binnen is alles diepzwart van kleur. Zoals van carbon en zoute drop.

Vreemd hè? We gaan dit niet psychologisch analyseren maar op de een of andere manier wordt er best veel zwart (en andere donkere kleuren) gedragen door velomobielrijders en ook ligfietsers. Open rijders willen nog wel eens een fluogeel jasje kiezen maar velonauten maakt het allemaal niks uit. Die zitten binnen. "Ze zien me toch nooit...", hoor ik wel eens zeggen. Behalve een carbon onderbroek heb je dan ook eigenlijk niks nodig. Totdat je uitstapt!

Tijd dus voor méér kleur en minder zwartrijders. Dan komt het heel mooi uit dat onze eigenste NVHPV een ontwerpwedstrijd voor nieuwe shirts en jasjes heeft uitgeschreven. De oude shirts en jasjes kom je nog regelmatig tegen maar ze zijn uitverkocht en het ontwerp is natuurlijk ook al weer van een tijdje geleden.

Een paar weken geleden was het aantal inzendingen echter nog niet erg hoog. Vandaar de verlenging van de inzendtermijn tot en met 3 juni. Speciaal voor jullie. Kunnen jullie allemaal nog mooi even je ideale shirtontwerp maken. Beken kleur én laat zien dat je liggend fietst.

Moeilijk? Welnee, wat voorbeelden tref je hierbij aan, inclusief een blanco shirt dat naar eigen inzicht ingetekend kan worden. En je kunt het altijd nog aan je (klein)zoontje, (klein)dochtertje, neefje, nichtje, partner, hond of kat vragen. Doos kleurpotloden erbij en er komt altijd wat verrassends uit.  Ach en wie weet stuur ik zelf ook wel een ideetje in ;-).
Afdrukken, kleurpotloden erbij en na afloop insturen....
2 opmerkingen:

  1. Ik zie dat je al een Mooi Geel T-shirt met Mooie Gele Opdruk hebt ontworpen. ;-)

    Groet
    Erwin en Tante Lies

    BeantwoordenVerwijderen