donderdag 10 november 2016

Gans het raderwerk staat stil...

Viaduct Terwoldseweg over de A50...
"...en we luisterden naar 'Last Leaves Of Autumn' van Beth Orton. Nu schakelen we over naar Jeroen van de Verkeersinformatiedienst voor de files van dit moment. Jeroen, wat heb je te melden?"

"Dank je, behalve de gebruikelijke files van een rustige dinsdagavondspits is er één extra filemelding. Op de A50 iets ten zuiden van afrit 25, dat is ten oosten van Apeldoorn, hebben we vier kilometer langzaam rijdend en stilstaand verkeer in de richting Zwolle. Het gaat hier om een kijkfile. Er schijnt op het viaduct Terwoldseweg korte tijd een vreemd voorwerp te zijn waargenomen. De verwachting is dat deze file snel oplost."

"Gansch het raderwerk staat stil als één velomobielrijder dat wil" 

4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ja want we zijn laag en hebben een klein frontaal oppervlak.

   Maar goed als je de inzittenden van die auto's vraagt of ze bezweet in 4 graden in een velomobiel willen trappen of in hun verwarmde auto met infotainement aan in de file willen staan ( meestal is dat ook maar 10 minuten ) dan weet ik wel wat ze zeggen.

   En beweging ...die kun je op tal van andere manieren ook krijgen.....velomobielrijden blijft een zeldzame hobby.   Verwijderen
 2. Toen ik vanmorgen naar het werk fietste was het zulk p*kkeweer dat ik maar onder de kap ben blijven zitten. Eruit voor een onderwaterfoto ging me te ver...

  Groet

  Erwin en Tante Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was vandaag heen als terug kletsnat, maar ik stond niet in de file. En goed zichtbaar met drie schijnwerpers voorop de Quest.

  BeantwoordenVerwijderen