dinsdag 22 november 2016

Make Yellow Great Again

Bestel nu de actiebutton
2 st. 19,75 euro excl. verzendkosten
Met de verkiezing van de mooiste, beste en meest opvallende velomobielkleur van de wereld in het verschiet, heb ik wat te melden. Het moet namelijk maar eens afgelopen zijn!

In toenemende mate rijden er velomobielen met vreemde kleuren door ónze Nederlandse straten. Mint, roze, zwart, wit en nog vreemdere. En nog erger: meerdere kleuren op één fiets. Er is zelfs een foute website opgedoken waar je die kleurencombinaties thuis al stiekem kunt uitproberen.

Wij, de trotse mooi gele rijders hebben daaronder te lijden! We vallen minder op in het verkeer!  De waarheid moet nu maar eens gezegd worden: geen soft geneuzel meer van gevestigde Haagse lobbyclubjes zoals de NPHVV! 

Het komt allemaal door de Chinezen die onze markt overstromen met oranje, rode, blauwe, groene en andere verkeerd gekleurde fietsen. Die Chinezen zijn slim, die sturen ons alle foute kleuren die ze zelf kwijt willen. Ik beloof het jullie: ik bouw een Grote Muur om China heen en wie gaat dat betalen? Juist, de Chinezen! 

Ik garandeer jullie dat geel weer de mooiste kleur zal zijn die Onze Lieve Heer ooit geschapen heeft. Geen haar op mijn hoofd, en ja dat is allemaal echt, die hier ook maar aan twijfelt. Kijk naar die andere kleuren. Dat zijn toch geen kleuren! 

Vrouwen zijn niet geschapen om te fietsen. Ik pak ze meestal bij hun zadel en duw ze van het fietspad af. Ik kom er mee weg want ze vinden dat eigenlijk heel prettig. Met een gele fiets kun je namelijk alles maken bij de vrouwtjes.

Je moet gewoon groot denken. Want als je met denken begint kun je het net zo goed groot doen!  Al die anderen hebben geen oplossingen voor het kleurprobleem omdat ze niet zo rijk en zo slim zijn. Als geel straks weer de grootste kleur wordt ga ik elke velomobiel die de grens over wil en niet geel is de toegang verbieden. Krijgen we  ook weer een kleurzuivere Oliebollentocht.  Ik maak geel weer groot! Ik maak geel weer mooi! Wij worden weer trotse gele rijders!

Ik krijg ook veel steun uit het buitenland.... (Bron foto)
Het verbaast me niets dat jullie vinden dat ik nu gelijk heb. Vorig jaar heb ik ook al  alles goed voorspeld. Op ditzelfde weblog waarmee ik zo rijk ben geworden.

En tot slot een belofte: Ik zal nooit deelnemen  aan een wedstrijd op de Cycle Vision. Ach, toen ik wat jonger was reed ik de Ymtes en de Daniels er bij bosjes uit maar nu gun ik ze hun prijsjes. Als hoofdsponsor van de CV 2017 heb ik wel één voorwaarde gesteld: alleen gele velomobielen mogen meedoen. 

Willen jullie meer of minder geel?11 opmerkingen:

 1. Nou, een beetje pluriformiteit mag ook wel:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En alleen gele velomobielen met open voorwielkasten mogen worden toegestaan. Een Echte Man laat ongegeneerd zijn voorwiel zien aan ieder die maar wil kijken (en ook aan ieder die dat niet wil!).

  Groet

  Erwin en Tante Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vroeger kwam het "gele gevaar" nog uit het Oosten... en geel is niet populair bij gewichtsfetisjisten, maar de gele beweging is vast iets voor zwaargewichten, zoals de man op de foto.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pleur zelf op naar je eigen bananen land!
   ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

   Verwijderen
 4. Trump !...Ik dacht dat jullie milieu fanatiekelingen ( kennelijk zijn typische velomobielrijders dat ) die man niet konden zien of luchten. Hij is nogal wat van plan...

  In ieder geval zullen we er snel achterkomen of de zeespiegel wel echt stijgt door de mensheid. Met die man moet Nederland wel zeer binnenkort onder water lopen.

  MIsschien kunnen ze dan velomobiel/kano's maken :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha ha Paul, je hebt er weer wat moois van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit land is altijd al een geel land geweest! Maak Nederland weer geel! (en luister vooral ook niet naar al die wetenschappers die zeggen dat meer broeikasgas in de atmosfeer tot hogere temperaturen leidt).
  Heel Geel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik stel een demonstratie voor op het gele rijdersplein in Arnhem. En o, wee, wie er in een vm met een andere kleur komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook al heb ik nu een rooie en hiervoor een wit met zwarte, ook ik steun de strijd om geel weer groot te maken! We veranderen meteen de natuurwetten, waardoor we geen rood-verschuiving of blauw-verschuiving krijgen, maar velomobielen op volle snelheid krijgen voortaan spontaan een geel-verschuiving.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Paul, kan je aub snel een nieuwe blog posten want telkens als ik kijk of er nieuwe blogs in je verzameling zitten kijk ik tegen die lelijke kop aan met die gele pet. Aargghhh

  BeantwoordenVerwijderen